Totaal opgehaald bedrag: € 3.087

Dam tot Damloop 2023

Zondag 17 september staat de Hersenstichting aan de start van de Dam tot Damloop 2023! Ren mee met dit unieke evenement en sluit je aan bij ons Hersenstichting-team!

Hoe werkt het?

• Maak jouw persoonlijke actiepagina aan via deze pagina. Klik op 'Start actie'.
  • Deel jouw actiepagina met vrienden, familie, kennissen en collega’s om zo veel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te krijgen.
  • Haal je 150 euro of meer op? Dan ontvang je van ons een officieel startbewijs voor de 10 Engelse Mijl én een Hersenstichting hardloopshirt.

Belangrijk: pas wanneer je 150 euro of meer hebt opgehaald, is jouw startbewijs officieel binnen en ontvang je jouw Hersenstichting hardloopshirt.

Wat is er inbegrepen bij deelname?

• Startbewijs Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16,1 kilometer)
  • Hersenstichting hardloopshirt
  • Warm ontvangst voor de start samen met alle andere Hersenstichting-lopers
  • Bevoorrechte startpositie achter de wedstrijdlopers
  • Een teamfoto voor de start
  • Dam tot Damloop medaille
  • Verzorging bij de start, op het parcours en bij de finish
  • Toegang tot de exclusieve faciliteiten in het Dam tot Dampark

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we met z’n allen rennen om hersenaandoeningen te voorkomen, behandelen en mensen mee laten doen in de maatschappij. Samen voor gezonde hersenen voor iedereen.

Wil je met een eigen startbewijs lopen maar wel geld ophalen voor de Hersenstichting? Dat mag uiteraard! Ook dan kan ja via deze site een persoonlijke actiepagina aanmaken om geld op te halen voor de Hersenstichting.

Top deelnemers

Jim Strolenberg

86 miljard puzzelstukjes - Jim's Dam tot Damloop
    € 1.380

Emma de Rijke

Van Dam tot Dam houden we onze hersens erbij!
    € 533

Marlies Nieuwland-van Es

Alle kleine beetjes helpen
    € 488

Bekijk de actie toolkit

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Bekijk toolkit

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Albert & Ben

17-09-2023
€ 5

Rogier

16-09-2023
€ 13,41

Maarten

16-09-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen